Salade met witlof en tomaat

Ingrediƫnten (1 persoon)

  • 3 tomaten
  • 1 witlof stronk
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 eetlepel Remia Salata Naturel Dressing
  • Zoetstof poeder
  • Gedroogde bieslook of verse bieslook

Bereidingswijze

  1. Maak als eerste de witlof schoon en snij de witlof in stukjes en de tomaat in stukjes
  2. Daarna doe je de appelazijn en dressing in de kom, dit meng je. De dressing maak je op smaak door middel van zoetstof, doe steeds een thee lepeltje erin en proef regelmatig. Zodat je een goede zoet zuur balans creƫert. Je zult ongeveer 2/3 thee lepeltjes nodig hebben, dit is ook verschillend per zoetstof
  3. Meng de witlof en tomaat met de dressing en doe er beetje gedroogde bieslook over
  4. Je kunt de salade even 15 min in de koelkast zetten, zodat de dressing lekker is ingetrokken, dit hoeft natuurlijk niet.

Tips

  • Je kunt er ook eventueel een gesnipperd uitje door heen doen.
  • Je kunt ook de zoetstof door suiker vervangen, dit maakt het wel natuurlijk niet meer gezond.

Eet smakelijk!