Ingrediënten (1 á 2 persoon)
- 45 gram droge volkoren macaroni (normale hoeveelheid voor 1 persoon)
- 1 broccoli
- 1/2 courgette
- 1 scheutje kikkoman soja saus met de rode dop
- 1 knoflook
- 1 theelepel sambal oelek (indien je van pittig houdt)
Bereidingswijze
- Stoom als eerste de broccoli beet gaar. Je kunt het ook koken, maar hierdoor verliest het meer vitamine’s
- Kook hierna de macaroni in 10 min gaar en schut ze daarna af in een vergiet
- Snij de courgette in fijne blokjes
- Ondertussen doe je beetje olie in de wok en verwarm je de wok
- Doe de courgette in de wok als de courgette gaar is dan voeg je de broccoli erbij
- Doe een scheutje soja saus bij de groente en pers de knoflook uit in de pan
- Roerbak dit 5 min en doe hierna nog eventueel 1 theelepel sambal erbij (indien je van pittig houdt)
- Als laatste voeg je macaroni toe aan de groente en laat je dit even mee wokken.
Tips
- Je kunt er ook eventueel een gesnipperd uitje door heen doen of andere groentes.
Eet smakelijk!