Ingrediënten
- bakvorm van 26 centimeter
- 3 eieren
- 35 gram amandelmeel of kokosmeel
- 200 gram hüttenkäse
- 200 gram geraspte kaas
- 125 gram crème fraîche
- snufje oregano
- snufje rozemarijn
- zout
- peper
- 1 ui
- 100 gram spekreepjes
Bereidingswijze
- Voor verwarm de oven op 180 graden
- Meng de eieren met de amandelmeel, hüttenkäse en 150 g geraspte kaas tot een beslag
- Verdeel het beslag over de springvorm en bak de bodem voor 20 minuten in de oven
- Snij de uien in halve ringen
- Haal na 20 minuten de bodem uit de oven
- Beleg de bodem met crème fraîche, spekjes en de uien
- Strooi tot slot de oregano, rozemarijn, peper, zout, rozemarijn en 50 g geraspte kaas er over heen en bak het tot slot voor 20 minuten in de oven
- Bak het daarna nog 20/30 minuten af in de oven.
Tip
- doe er eventueel nog een extra bosui op of i.p.v. spekjes kun je er ook ham reepjes op doen.
Smakelijk eten