Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 ei
- 1 teentje knoflook
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel oregano
- zout.
Bereidingswijze
- Stel de oven in op 200 graden (De heteluchtoven of eventueel de airfryer)
- Rasp de courgette grof
- Doe er een snufje zout bij en laat de courgette in een vergiet uitlekken
- Ondertussen kun je het teentje knoflook raspen, dit doe je in een kom
- Bij het teentje knoflook doe je de overige ingrediënten. Zoals het ei, Parmezaanse kaas, peper en oregano
- Deze ingrediënten meng je in een kom
- Daarna voeg je de uitgelekte courgette toe, deze meng je met de overige ingrediënten
- Hierna pak je een bakplaat met bakpapier
- Dan vorm je het courgette mengsel tot een rondje en leg je ze op de bakplaat
- De courgette koekjes moeten ongeveer 12/15 minuten in de oven
- Draai ze regelmatig om zodat beide kanten mooi goud bruin worden.
Smakelijk!