Doorgaan naar inhoud
Ingrediƫnten voor 15 stuks
- 7/8 chocolade suiker vrije rondjes van Rousseau
- 1 eetlepel roomboter
- 100 ml slagroom
- 2 druppels vloeibare zoetstof (Kruidvat)
- 1 bonbon vorm / silicone vorm / ijsblokje vorm
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade en roomboter in een kom met de magnetron 60 sec ongeveer
- Meng dit gesmolten chocolade mengsel tot een gladde chocolade saus en voeg de de 2 druppels zoetstof toe
- Bedekt de vormpjes met chocolade en zet het even 5 min in de vriezer
- Ondertussen kun je de slagroom kloppen met een garde of de mixer. Zorg dat deze goed stijf is geklopt
- Daarna haal je de vormpjes uit de vriezer en doe je ze vullen met slagroom
- Hierna bedek je ze weer met chocolade
- Daarna zet je ze weer in de vriezer, zet ze ongeveer 2 a 3 uurtjes in de vriezer.
Tip
- Gaat de bonbon kapot tijdens het eruit halen, laat ze dan nog eventjes staan in de vriezer.