Chocolade Bonbons

Ingrediƫnten voor 15 stuks

  • 7/8 chocolade suiker vrije rondjes van Rousseau
  • 1 eetlepel roomboter
  • 100 ml slagroom
  • 2 druppels vloeibare zoetstof (Kruidvat)
  • 1 bonbon vorm / silicone vorm / ijsblokje vorm

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade en roomboter in een kom met de magnetron 60 sec ongeveer
  2. Meng dit gesmolten chocolade mengsel tot een gladde chocolade saus en voeg de de 2 druppels zoetstof toe
  3. Bedekt de vormpjes met chocolade en zet het even 5 min in de vriezer
  4. Ondertussen kun je de slagroom kloppen met een garde of de mixer. Zorg dat deze goed stijf is geklopt
  5. Daarna haal je de vormpjes uit de vriezer en doe je ze vullen met slagroom
  6. Hierna bedek je ze weer met chocolade
  7. Daarna zet je ze weer in de vriezer, zet ze ongeveer 2 a 3 uurtjes in de vriezer.

Tip

  • Gaat de bonbon kapot tijdens het eruit halen, laat ze dan nog eventjes staan in de vriezer.