Pizza taco

Een heerlijke pizza taco op een kant en klare low carb bodem.

Ingrediënten

  • Pizza – Low Carb Pizza 180g (kaufland/rewe)
  • 150 gram kipgehakt of half om half
  • 150 gram spitkool
  • Tex Mex taco kruiden of Eu­ro­ma Mexi­caan­se ta­co krui­den
  • 1 uitje
  • 30+ geraspte kaas
  • 2 el tomatensaus

Bereidingswijze

  1. voor verwarm de oven op 220 graden,
  2. bak eerste de bodem 8 min af,
  3. ondertussen bak je het gehakt aan in de pan,
  4. tussendoor snij je de ui nog in snippers,
  5. daarna voeg je de kruiden en de gesnipperde ui toe aan het gehakt,
  6. uiteindelijk bak je de spitskool ¾ minuten mee,
  7. na de 8 minuten haal je de pizza bodem uit de oven en beleg je deze dun met tomaten saus,
  8. hierna doe je de taco erop en de geraspte kaas, dit bak je nog even 10/15 min af tot dat de kaas gesmolten is.
  9. uiteindelijk kun je er nog wat sla op doen en eigen gemaakte knoflook saus.

Tip!

  • Knoflooksaus is heel makkelijke te maken met yoghurt, knoflook, bieslook en eventueel koriander. Dit op smaak brengen en je hebt een heerlijke knoflook saus.

Smakelijk eten.