Een heerlijke pizza taco op een kant en klare low carb bodem.
Ingrediënten
- Pizza – Low Carb Pizza 180g (kaufland/rewe)
- 150 gram kipgehakt of half om half
- 150 gram spitkool
- Tex Mex taco kruiden of Euroma Mexicaanse taco kruiden
- 1 uitje
- 30+ geraspte kaas
- 2 el tomatensaus
Bereidingswijze
- voor verwarm de oven op 220 graden,
- bak eerste de bodem 8 min af,
- ondertussen bak je het gehakt aan in de pan,
- tussendoor snij je de ui nog in snippers,
- daarna voeg je de kruiden en de gesnipperde ui toe aan het gehakt,
- uiteindelijk bak je de spitskool ¾ minuten mee,
- na de 8 minuten haal je de pizza bodem uit de oven en beleg je deze dun met tomaten saus,
- hierna doe je de taco erop en de geraspte kaas, dit bak je nog even 10/15 min af tot dat de kaas gesmolten is.
- uiteindelijk kun je er nog wat sla op doen en eigen gemaakte knoflook saus.
Tip!
- Knoflooksaus is heel makkelijke te maken met yoghurt, knoflook, bieslook en eventueel koriander. Dit op smaak brengen en je hebt een heerlijke knoflook saus.
Smakelijk eten.